Christellas blogg

Christellas blogg

Om bloggen

På den här bloggen kommer vi att lägga ut bilder och berätta om vår löpande verksamhet.

Verksamhetsrapport HT-13

PiteåSkapad av Christella 2013-12-12 12:55

Snart jul och det känns som att den här terminen har gått fort. Det har varit en rolig termin och framför allt är det roligt att se barnen växa och utvecklas och när de mår bra och har roligt, då blir jag som pedagog glad!

Vi har följt den verksamhetsplanering som lades upp här på bloggen i början på hösten och fyllt på med nya projekt, då nya ideér kommit till. (Kontakta mig vid önskemål om mer detaljer.)

Vi har gjort mycket roligt och låtit höstens tema genomsyra våra olika inslag i verksamheten, som ”Sång/musik”, ”Vi lär oss mer”, ”Barngympa” och ”Skapande”.

Barnen är stolta över det de skapat under hösten i olika material men framför allt är det roligt att se vägen fram till resultaten; Hur någon lär sig att hantera en sax, någon annan får en idé om att baka ut bullarna som en fläta och efter att vi pratat ihop oss om hur man ska göra blir resultatet lyckat, en tredje färdigställer en egen bok med texter och bilder, ytterligare någon lyckas bygga ett torn i en cool form och vi måste skynda oss att ta fram kameran, några barn funderar på hur vi tillsammans ska lyckas forma en rektangel med kroppen och när vi lyckas blir fascinationen stor. Ja, listan kan göras lång.

Jag har arbetat med att skapa inspiration till lärande för barnen och barnen har gett mig inspiration tillbaka!

God Jul till er alla!

/Sara i Piteå  • Kommentarer(1)//blogg.christella.se/#post113