Christellas blogg

Christellas blogg

Om bloggen

På den här bloggen kommer vi att lägga ut bilder och berätta om vår löpande verksamhet.

Höstens tema

EslövSkapad av Christella 2013-12-12 17:36
Detta var min första termin som dagmamma och den har verkligen sprungit iväg. Vi har precis som de andra grupperna skapat med färg och form.
Jag har små barn i min grupp. Vi har främst arbetat med olika färger på papper. Det största projektet var att göra vars en canvastavla åt barnen med deras fotavtryck i alla möjliga färger, några av fotavtrycken blev till fjärilar. Vi har jobbat med en färg åt gången.
Vi har även gjort älgar av våra hand- och fotavtryck. Kanske hinner vi även med att göra fler figurer innan terminen är slut? Även pepparkaksbaket var med i temat, då vi skapade olika figurer.
Jag hade planerat att vi skulle hinna med ännu mer, men allt ska hinnas med; äta, sova, vara ute, fri lek, sångstunder, öppna förskolan...
Barnen har tyckt att det har varit spännande varje gång vi har plockat fram målarfärgerna. Det har varit ett mycket roligt tema!
I vår hade det varit kul om vi kunde fortsätta med detta tema, eller om vårens tema på något sätt kan kopplas ihop med att vara utomhus?

Vi kommer att ha vår julavslutning nästa vecka. Då kommer vi att ha lite julfika tillsammans med föräldrar.

God jul!
Ulrika

  • Kommentarer(1)//blogg.christella.se/#post114