Christellas blogg

Christellas blogg

Om bloggen

På den här bloggen kommer vi att lägga ut bilder och berätta om vår löpande verksamhet.

Verksamhetsrapport

KungälvSkapad av Camilla Edvardsson 2013-12-16 05:57

Hösten har rusat fram, men känner att vi hann väl med lite av det vi planerade i alla fall.

Vi har bla. pysslat våra egna askar, pärlat, bakat, målat, gått promenader till lekplatsen, fixat lite läxor och framför allt lekt. Mycket lek blir det, det är det de framför allt gillar att göra. Med fritidsbarn om äntligen får komma hem och leka efter skolan är det inte alltid populärt att ha en styrd verksamhet. Men ibland, när de är väl förberedda på det, kan vi hitta på lite olika saker.

De har kämpat med att sätta upp "Pippi-tältet", det leker de gärna med, men nu får de själva kämpa ut hur de ska få upp det, det går tillslut. Och vad stolta de blir.

Vi har även tagit tag lite i Hitta Vilse, de kom i håg bra vad vi arbetade med förra året, och vi hade lite uppgifter kvar i boken.

Rörelsetävlingen vann vi i våras, det blev en eftermiddag på Barnens Lekstad, mycket svettigt och uppskattat.

Vi hade planerat lite mer utflykter denna terminen, men det blev inte riktigt så.

Några av barnen fick själva följa med ut i affären för att se vad de var sugna på att göra, det var då vi hittade askarna.

De lär sig hela tiden att samarbeta och hur man ska vara mot varandra. Det tycker jag är en viktig bit, att det inte alltid är "jag" som ska få min vilja igenom, utan försöka tänka sig in i hur de andra kan känna sig.

God Jul
Camilla  • Kommentarer(0)//blogg.christella.se/#post117