Christellas blogg

Christellas blogg

Om bloggen

På den här bloggen kommer vi att lägga ut bilder och berätta om vår löpande verksamhet.

Verksamhetsrapport VT-14

PiteåSkapad av Christella 2014-06-11 20:14

Nu är det sommar och årstiden innan sommaren har vi följt extra noga den här gången nu när vårens tema har varit just ”Våren”. Det är en härlig tid när naturen vaknar till liv.

Vi har följt vår planering som lades ut här på bloggen tidigare i år. En av aktiviteterna i vår var att vi gick ut och letade efter vårtecken som vi också fotograferade. Det var roligt att se hur barnen även efter de här tillfällena fortsatte att titta efter vårtecken, så fort vi var ute. En annan aktivitet vi gjort är att vi planterade frön och följt utvecklingen. Även de små planterade och var så fokuserade på uppgiften.

Vi har lärt oss mycket den här terminen, bland annat vad som händer när det blir vår, vilka djur som vaknar till liv och om flyttfåglarna som kommer tillbaka. Vi har också i och med vårt temaarbete övat oss i att samarbeta, vänta på vår tur, lyssna på varandra och mycket mer!

Vi har även arbetat med läsning, skrivning, matematik och hållbar utveckling med de äldre barnen som kommer börja förskoleklass till hösten.

Glad sommar till er alla!


Mvh Sara, Växthuset Piteå kommun  • Kommentarer(0)//blogg.christella.se/#post141