Christellas blogg

Christellas blogg

Om bloggen

På den här bloggen kommer vi att lägga ut bilder och berätta om vår löpande verksamhet.

Temautvärdering vt 2015

GagnefSkapad av Christella 2015-06-15 10:03

Vi har haft en rolig termin tillsammans! Vi har gått igenom en tjock bok som heter ”Trimmel tramm – visor och ramsor”. Det har varit väldigt roliga samlingar och barnen har verkligen längtat efter att vi ska ta fram boken. Barnen ville absolut börja om från början igen när den var slut! Vissa av sångerna och ramsorna har vi repeterat mycket så de verkligen kan dem med rörelser och allt.

Det har varit mycket rimmande vid matbordet och även i leken, särskilt av mina tre fyraåringar. Det är roligt att höra hur de provar vad som funkar och frågar ”Rimmar det här?” osv.

Dessutom har vi läst Stora Emil-boken den här terminen och målat och pysslat som vanligt. Vi har varit ute mycket. Tre av barnen har lärt sig cykla och de har haft väldigt roligt tillsammans, uppmuntrat varandra och cyklat mycket här på gården.

Vi har också tränat på att turas om med leksakerna och tänka mindre på oss själva och mer på andra samt att sänka ljudnivån och inte avbryta varandra.

För några veckor sedan gjorde vi ett studiebesök vid ”Minnesstugan” här i Gagnef och fick göra en tidsresa 110 år tillbaks i tiden och lära oss hur en familj levde då. Intressant tyckte vi alla!

  • Kommentarer(0)//blogg.christella.se/#post231