Christellas blogg

Christellas blogg

Om bloggen

På den här bloggen kommer vi att lägga ut bilder och berätta om vår löpande verksamhet.

Vårens Tema 2014

EslövSkapad av Christella 2014-02-22 22:26

Temat vi har denna våren 2014 är just våren!

Ett härligt tema. Just nu längtar vi mkt till våren och få känna solens varma strålar mot kinden. Lite vårtecken har redan börjat titta fram så som snödroppar och vinterjäck. Härligt....

Har fortfarande barn på bara 15h så det är något jag måste ha i åtanke när jag planerar temat. Så vi hinner genomföra det ordentligt!

Men vi ska ut i naturen och se hur den förändras vecka för vecka, månad för månad. Jag bor på en gård och har bara några steg rakt ut på åkern och den ska vi också hålla koll på. Vad händer där när solens varma strålar värmer och regnet i bland faller ner? Vad kommer växa där i år?

En lekstuga med veranda har jag beställt för några veckor sedan. Och kommer vara klar under våren. Och den pratar vi just nu mkt om. Vad vill ni ha i den? Vad ska det vara för färg osv. Det är viktigt att barn/barnen får vara delaktiga.

Vi åker gärna till Rövarkullan som är ett naturreservat. Där finns många vårtecken att hitta... När börjar träden att grönska och alla blommor blomma och bäcken som porlar igenom. Vad händer med den om det tex inte regnar så mkt eller tvärtom vad händer om det regnar mycket?

/ Anette  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.